![]() |
|
|
#1 |
|
Giriş tarihi: Jul 2010
|
Merhaba Arkadaşlar,
Size bir kaç sorum olacak. Ben *****Türkiye de GameMaster idim ve oyunun gidişatı kötüye gidiyor gün gün ( bilen arkadaşlar vardır ) ve bu yüzden Gm ligi bırakıp görevimden istifa ettim . Oyun oynayayım bari dedigimde de herseyin nerede ise para ile oynanmaya baslanması söz konusu oldu yani velasıl kelam hersey paraya döndü. yeni bir oyun aramakta iken buraya denk geldim . Şimdi bunları neden anlattım derseniz ben metin2 yi ilk gününden beri oynarımama bıraktım ben ve benimle beraber sayı belirtemiyorum ama kalabalık bir grup metin2 yi bırakma kararı aldık ve yeni bir oyun arayısı icindeyiz. Şimdi bize sunu anlatabilecek var mı ? Bizler oradaki oyunda oynadıgımız karakterlerden uzak bir karakter ile oynayamayız. yani ***** de oynamış olan biri burda hangi karakter hangine esittir gibi birsey diyebilir mi ? örnegin orda 4 ırk vardı savaşcı sura ninja şaman savascı kasmalık icin iyi di sura pvp de iyiydi. ninja hem kasma hem de pvpde iyiydi şaman ise bir ise yaramazdı puf vermekten baska. simdi biz burda orda ise yaramayan şaman gibi bi karakter ile baslarsak zevk alamayız burayıda bırakmak zorunda kalırız karakterler olusmadan önce bize yardımcı olabilecek biri var m ı? okudum bi kaç klavuz ama degisik terimler oldugundan anlayamadım ![]() yardımlarını esirgemeyecek arkadaslara simdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi oyunlar diliyorum. Cubido tarafından (07-29-2010 Saat 10:56 AM) değiştirildi. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Giriş tarihi: Jun 2010
|
Alıntı:
Oyunda 6 karakter var.Bunlar : Titan , Şövalye(knıght) , Elf(healer) , Büyücü(mage) , Şaman(sorcerer) ve Eşkiya(roque).Bunları sana anlatayım. Titan: Yakın dövüş karakteridir.Erkektir.(oyunda nefret edilen birşey cinsiyet seçme yok malesef )Kılıç veya balta kullanırlar.Çok ağırdır ama Hpsi ve gücü fazla oldugu için kapatır.Bir nevi warrior savascı gibi ama kasmada eşkiyanın eline su dökemez.Şövalye: Yakn dövüş karakteridir.Erkektir.Kılıç-Kalkan veya Çift kılıç kullanırlar.Savunmacıl karakterdir.Oyunlarda knıght sevenlere göredir. Elf: Savunması ve Hpsi düşük olan karakterdir.Bayandır.Yay ve Asa Kullanır.Elf Ya okçu yada şifacı olacaktır.Kasmada o kadar iyi olmasada pet kasma ve yp kasmada süperdir. Büyücü: Savunması ve hpsi düşük karakterdir.Bayandır.Asa ve değnek kullanır.Atağı çok ve yavaştır o yüzden genelde skil kullanmak gerekir.Manası oldukça fazladır.Mage severler için. Şaman: Şaman yakın büyü saldırısı yapar.32den sonra uzman olursan 2 tip yaratığa dönüşebilirsin oyunda görürsün belki kırmızı tamu ve elen ( teneke kafa).Şaman yine birçok kişinin tercih ettiğidir.Sorcerer oynamayı sevenlere göredir.Cinsiyeti ne bilmiom valla ![]() Eşkiya: Eşkiya yakın ve uzak dövüşün ustasıdır.Kasmada çok iyilerdir.Bayan karakterdir.Bıçak ve Arbelet(crosbow) kullanırlar. Bir nevi roquedir. Birde petleri anlatayım. Ejder ve At Ejderleri asla binek yapmayınız 60 lvle kadar kasınız ve yine binek yapmayınız çok iyi saldırı ve savunma verecektir. At: Her karakterde mutlaka binek bir at olmalı ama 37 lvl olursa daha iyi olur.Atın defansif ve ofansif buffları vardır bunlar çok işe yarar. İlk önce herkes At kassın sonra bu atı binek yapsın.Sonrasında bir at daha kasıp ejderle takas etsin ama atların değeri fazladır bunu size söyleyeyimhttp://forum.lastchaos.web.tr/showthread.php?t=1534 Burda takılar anlatılıyor http://forum.lastchaos.web.tr/showthread.php?t=1334 Bu çok güzel bir rehber http://forum.lastchaos.web.tr/showthread.php?t=1216 Buda güzel bir rehber http://forum.lastchaos.web.tr/showthread.php?t=1227 Buradada skiller ve istenilen ypler var Oyunda 17 ve 42 lvlde exp kıtletıp yp kasmalısın.17 lvlde yaklaşık 5k 42 lvlde yaklaşık 15k kasmalısın ama cash'in varsa 25 30k kasmakta zarar gelmez. Exp nasıl kitletilir ? Bunun için 6 lvl lonca gerekir.Bu loncanın subayına veya liderine gidip loncaya katıl yetegıne basarsan loncaya katılma isteği gönderilir.Onlarda isterlerse alırlar.Sonra lidere exp kitlemesini söylersen kitler.Ve açmasını istediğinde açarmısın desen açar.Junoda exp kılıt lonca aranıyor yazarsan senı alacak bulursun en kısa yoldan
Ağaçtaki en güzel erik ; hiç ulaşamıyacağınız yerdedir. Oyunu Bıraktım Cubido tarafından (07-29-2010 Saat 10:57 AM) değiştirildi. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Giriş tarihi: Jul 2010
|
şamanlara laf etme diyorsunda biliyor musun bugda oldugunu
![]() neyse anlatımın icin cok teşekkür ederim . cisiyet secememek gercekten cok kötü imiş evlilik vs var mı burda da? birde tam anlamı ile ******ile kıyaslanamaz mı karakter sınıfları ? Cubido tarafından (07-29-2010 Saat 10:57 AM) değiştirildi. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Kasılmada En İyi Karakterde Şamandır 32 lvlde bile (ii bir petiniz varsa) 60lvllik Eşkiyanın Defansına Sahiptir(Keşke Gücüne Ve Hızınada Sahip Olsa
).Birde Kullanmayı biliyorsanız bir haftada 42 olursunuz
|
|
|
#5 | |
|
Giriş tarihi: Jun 2010
|
Alıntı:
Sura oynuyorsan Büyücü Şaman Savascı oynuyorsan Titan Şovalye Eşkiya Ninja oynuyorsan Eşkiya Elf Şaman oynuyorsan Şifacı Elf Büyücü Şaman nasıl bugda ne olmuş ben buffcı kasmıstım ama en güzeli iileştirmeci ama sonradan sura kastım
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|