![]() |
|
|
#1 |
|
Giriş tarihi: Apr 2010
|
Ya oyunda okdar cash almıyan var oyunda maaşallah ii kazanıyo birazda cash almıanlar için veya herkes için bedava cash daıltılsa aydaa yılda bide güzel event gresek nasıl olur
|
|
|
#2 |
|
|
Cash dağıtımının ücretsiz bir oyun için oldukça zor. Ancak bir yarışmada dereceye girenlere yada satın alınan cash miktarına bağlı olarak ekstra cash dağıtımı yapılabilir. Sonuç itibariyle olaya çift taraflı bakmak lazım her iki tarafta birşeyler kazanmazsa oyunun devamlılığı olmaz.
|
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
![]() Keşke Herşey Dediğin Gibi Olsa Ama İnsan Elindekilerle Yitenmeyi Bilmeli Varsın Chash Olmasın Bana Ayda Birkere 2kat Exp Yp Eventi Olsa Yeter
|
|
|
|
#4 |
|
Giriş tarihi: Jun 2010
|
Yetermi yeterde artar bile
Ağaçtaki en güzel erik ; hiç ulaşamıyacağınız yerdedir. Oyunu Bıraktım BlackMaqician tarafından (07-27-2010 Saat 08:39 PM) değiştirildi. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Giriş tarihi: Apr 2010
|
Alıntı:
Çaresiz insanlarla alay edemezsin! Yaptığın çok büyük günah ve ayıptır! Şu sıralar sanırım kendine değilsin? Mantığın varsa düşünerek yaz! GM'lerin seninle ilgilenmesi dileği ile..
|
|
|
|
#6 |
|
|
haklısın kubilay abi blak kesecem seni
|
|
|
#7 |
|
Banned
Giriş tarihi: Mar 2010
|
blakmagic gercekden ayıp kardeşim şakası bile olmaz kendini onların yerine koyarak yorum yap anlıcaksın bunu görmedim farzediyorum bu gibi konular lutfen kapatılsın . event zor gelir açıkcası çok bekleriz ben baston kullanmaya başladımda arada gelir bakarım event varmı diye
DDDDD
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Alıntı:
Murat önüne gelen herkese keserim diyemezsin "Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner" Mahmut abiEvent var al bastonu gel ![]() İngilizceyi allak "blak" ettiniz ![]() Hatamı anladım özür dilerim
Ağaçtaki en güzel erik ; hiç ulaşamıyacağınız yerdedir. Oyunu Bıraktım BlackMaqician tarafından (07-27-2010 Saat 08:47 PM) değiştirildi. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|