![]() |
|
|
#21 |
|
Banned
Giriş tarihi: Apr 2010
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Dogru Biliosam Lvlleri Arttıkça Vurma Güçleride Artıyor
|
|
|
#23 |
|
Giriş tarihi: May 2010
|
evt daha gelmesi için en az 3-4 ay gerekiyo bn usanın açışındna beri oynuyorum ve yeni pet quistler falan hepsini biliyom arkadaşım aktılıyom yp konusunda bide ölüm şövalyesi yerine bn baalı tercih ediyom bide egehan geldi evet ama biz çoktan 60 lvl kadar sfenlerde kasıldık bide arkadaşım şimdi sen ns falanda isteyecen ns gelse bile çoğu kişimiz kulanmayacağız çünkü 90 lvl sınırı war 90 yan çarı olanlar kulanuyo ancak yeni petlerin gelmesini bnde 4 gözle bekliyorum A
HERKEZE İYİ OYUNLAR ESENLE KALIN Saygılarımla:CekiciEskiay21
|
|
|
#24 |
|
Giriş tarihi: Jun 2010
|
olarında senin gibi özel skilleri war saldırıorlar def weriorlar bunun gbi birçok şey ama bunların gelmesine baya bi vakit war
çok istiyosunz ama onları doyurmakta bütce istior
|
|
|
#25 | |
|
|
Alıntı:
Burda Nasıl Olur Bilemem
|
|
|
|
#26 |
|
Giriş tarihi: May 2010
|
mecay çünkü hem şunun yani pear yada jagurar ipini bulmak zor bide zor düşüyo ondandır ama bnim 6 saatde bn jagurar hemde ayı aldım ama hala anlamıyorum belki llvlsi fazladır
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|